Грабіж на 30 тис. грн посеред вулиці: у Борисполі зловили п’яного крадія

Грабіж на 30 тис. грн посеред вулиці: у Борисполі зловили п’яного крадія
Затриманий - 26-річний житель Борисполя
Фото: Нацполіція

Зловмиснику загрожує до шести років позбавлення волі

У Борисполі 26-річний місцевий мешканець в стані алкогольного сп’яніння підійшов на вулиці до чоловіка та заволодів його гаманцем, в якому були кошти в розмірі 30 тисяч гривень. Після чого нападник зник в невідомому напрямку.

Постраждалий звернувся до місцевого відділу поліції та надав прикмети грабіжника, повідомляє пресслужба Головного управління Нацполіції у Київській області.

Правоохоронці за гарячим слідом почали відпрацьовувати територію міста і біля озера Комсомольське виявили чоловіка, який підходив під опис, залишений постраждалим.

«Підозрюваний у грабежі помітно нервував, побачивши працівників поліції. Після того як постраждалий впізнав крадія його коштів, нападника затримали в порядку статті 208 КПК України. Під час затримання чоловіка з викрадених коштів в нього було лише 600 грн. Як пояснив нападник, рештою грошей він розпорядився на власний розсуд», - йдеться в повідомленні.

За даним випадком відкрито кримінальне провадження за ч.2 статті 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 4 до 6 років.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: