Інспектори з паркування полюють на порушників на Лівобережній (відео)

Інспектори з паркування полюють на порушників на Лівобережній (відео)
Евакуація автомобіля, припаркованого у забороненому місці

Біля метро «Лівобережна» спостерігається велика кількість незаконного паркування

Сьогодні, 22 серпня, інспектори з паркування розпочали фіксацію та оформлення адміністративних правопорушень у частині неправильної зупинки та стоянки транспортних засобів поблизу станції метро «Лівобережна».

Про це повідомляється на сторінці Інспекції у Facebook.

«У численних запитах громадян йшлося про велику кількість незаконного паркування на цій локації. Інспекція радо співпрацює з киянами, приймаючи скарги щодо тих чи інших вулиць», - зазначили в Інспекції.

21 серпня інспектори працювали на одному з найпроблемніших маршрутів у Києві - вул. Антоновича, біля ТРЦ Ocean Plaza, де водії паркують авто будь-де, заважаючи пішоходам та створюючи аварійні ситуації на дорогах.

Нагадаємо, з 8 липня інспектори з паркування у Києві розпочали фіксацію та оформлення адміністративних правопорушень у частині неправильної зупинки та стоянки транспортних засобів. Також читайте, за що інспектори можуть оштрафувати водіїв.

10 липня у Києві також розпочали евакуацію авто, припаркованих у заборонених місцях, спільно з Патрульною поліцією Києва.

КП «Київтранспарксервіс» повідомляє, що наразі штрафмайданчики, куди евакуюють автомобілі, вже переповнені.

«Через переповненість штрафмайданчиків ДП «Інформ-ресурс» (на вул. Хоткевича, 20б та на вул. Пухівській, 3) ми готуємо до експлуатації новий на 100 машиномісць в Деснянському районі», - зазначили комунальники.

Читайте також, де порушники можуть забрати свої автомобілі і скільки їм це буде коштувати. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: