Карантин послабився – затори посилилися: дороги Києва паралізовані (карта)

Карантин послабився – затори посилилися: дороги Києва паралізовані (карта)
Затори скували найголовніші магістралі Києва 

Найбільші затори на всіх мостах через Дніпро у напрямку правого берега

Станом на ранок 13 травня, на столичних дорогах спостерігається ускладнення руху транспорту.

Серйозні затори всіх мостах через Дніпро у напрямку правого берега. Про це свідчать дані Google Maps.

Також затори на Небережному шосе, на вул. Набережно-Хрещатицькій, на проспекті Валерія Лобановського, проспекті Перемоги. Ускладнено рух на Голосіївському проспекті.

Крім того, повільно рухається транспорту у центрі Києва: на вулиці Михайла Грушевського, вулиці Хрещатик, Петрівській алеї.

14_84

Як відомо, з 12 травня у Києві запроваджено перший етап послаблення обмежувальних заходів. Мер Віталій Кличко показав ролик, в якому продемонстрував, що Київ відкриває 12 травня.

Але наземний громадський транспорт працюватиме на першому етапі послаблень в нинішньому - обмеженому режимі. А метро поки що не відновить роботу. Тому більшості киян доводиться добиратися на роботу на особистому транспорті.

Як повідомляв глава уряду Денис Шмигаль, метрополітен у містах України почне відкриватися на третьому етапі послаблення карантинних заходів, відкриття метрополітену передбачається в два етапи.

Також нагадаємо, що на багатьох дорожних об'ктах Києва наразі триває ремонт.  «Київавтодор» розробив додаткові схеми об’їзду ділянок, де наразі тривають ремонтні роботи.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: