Київщина може увійти в новий рік без бюджету

Київщина може увійти в новий рік без бюджету
Кивська облрада досі не ухвалила бюджет на 2022 рік
фото з відкритих джерел

Ухвалення бюджету області спотикнулося на видатках на 60 млн грн

Київська обласна рада направила на доопрацювання проєкт бюджет області на 2022 рік. Про це повідомила на своїй сторінці у Facebook голова облради Наталія Гунько.

«Направила до Київської обласної державної адміністрації опрацьовані разом з депутатами рекомендації, які ми сформували після двотижневого обговорення проєкту обласного бюджету на 2022 рік та обласних програм», – написала вона.

Облрада вважає, що поданий Київською ОДА проєкт бюджету – «необґрунтований у частині здійснення видатків і включає у себе низку далеко не першочергових заходів на загальну суму 60 млн грн».

«… Ми рекомендували КОДА врахувати наші зауваження і, у тому числі, перенаправити на капітальний ремонт та оновлення медичних закладів, закладів освіти, культури і спорту 60 млн грн. Розраховую, що представники облдержадміністрації дослухаються до пропозицій депутатів, делегованих до обласної ради мешканцями Київщини, і врахують їх при опрацюванні проєкту бюджету», – повідомила Гунько.

Вона зазначила, що облрада готова терміново зібратися на позачергову сесію і проголосувати за справедливий і раціональний обласний бюджет-2022.

До редакції «Главкома» потрапило листування Київської ОДА з обласною радою щодо розгляду проєкту бюджету Київщини на 2022 рік.

Нагадаємо, 9 грудня Київська міська рада ухвалила бюджет столиці на 2022 рік.

2 грудня Верховна Рада прийняла закон про державний бюджет на 2022 рік.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: