Київські підприємства оштрафовано на 68 тис. грн за льодові брили на дахах

Київські підприємства оштрафовано на 68 тис. грн за льодові брили на дахах

Зусиллями столичних комунальників розчищено від буруль 1157 покрівель

Київські міські інспектори з благоустрою склали адміністративні протоколи на 40 підприємств за нерозчищені дахи. Загальна сума штрафів може сягати 68 тисяч гривень. Загалом зусиллями столичних комунальників розчищено від буруль 1157 покрівель. Про це заявив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв.

Він нагадав, що до роботи з очищення покрівель залучені підрозділи «Київзеленбуду», Державної служби України з надзвичайних ситуацій, «Київська аварійно-рятувальна служба».

«Зараз працює 111 працівників комунальних служб, працюють вишки і ми просимо пішоходів у ці кілька днів бути максимально уважними та обережними, не відпускати дітей без нагляду тощо», – повідомив заступник голови КМДА.

Пантелеєв нагадав: якщо кияни помітили небезпечну неогороджену територію – їм потрібно звертатися на міські гарячі лінії – 1551 (зі стаціонарного), (044) 205-73-37 (із мобільного).

Як інформував «Главком», після великих снігопадів у Київ прийшла відлига, сніг на дахах будинків тане, перетворюючись під час коливань температури на великі бурульки і льодові брили.

Київські комунальні служби сформували 35 бригад, залучили 30 вишок для розчищення покрівель від бурульок і снігу, щоб зняти загрозу їхніх падінь. До бригад увійшли 100 комунальників. До цієї роботи залучені підрозділи «Київзеленбуду», Державної служби України з надзвичайних ситуацій, «Київська аварійно-рятувальна служба».

Киян закликають бути максимально обережними, не заходити за обмежувальні стрічки та протягом цього тижня, поки існує небезпека, не відпускати дітей на прогулянки без нагляду.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: