Київський мер привітав українських захисників з Днем Збройних сил України

Київський мер привітав українських захисників з Днем Збройних сил України
«Ми поважаємо наших воїнів і вдячні кожному з них за мирне життя на вулицях наших міст, за можливість будувати майбутнє нашої країни», - відзначив мер Віталій Кличко

За словами Кличка, українська армія загартовується, відстоюючи свободу і цілісність нашої держави, професійно формується і вчиться, демонструє відвагу і незламність духу

Мер Києва Віталій Кличко привітав українських захисників з Днем Збройних сил України. Про це йдеться на його сайті.

За словами Кличка, українська армія загартовується, відстоюючи свободу і цілісність нашої держави, професійно формується і вчиться, демонструє відвагу і незламність духу.

«Ми поважаємо наших воїнів і вдячні кожному з них за мирне життя на вулицях наших міст, за можливість будувати майбутнє нашої країни», - відзначив мер.

Він нагадав, що перед минулим засіданням в залі Київради встановили прапор  Військово-морських сил України на знак підтримки українських моряків, які перебувають в полоні в Росії та для привернення уваги світу до піратських і диких дій Російської Федерації.

«Ми вимагаємо повернути наших моряків, захоплених Росією в полон, і українські військові судна, - наголосив Кличко. - Сьогодні прапор ВМС вивішено і на флагштоку біля Київської міської держадміністрації», - додав Віталій Кличко.

Як повідомлялося, Кличко очікує до виборів внесення змін до Конституції.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: