Кияни заборгували за газ 255 млн грн

Кияни заборгували за газ 255 млн грн

Боржниками за послуги постачання газу є 625 тисяч киян

Сума заборгованості киян за послуги постачання газу становить 255 млн грн.

Про це повідомила начальниця управління роботи з абонентами АТ «Київгаз» Людмила Гребещук під час онлайн-брифінгу.

«Якщо говорити про послугу постачання природного газу, то сума заборгованості складає 255 млн грн. Не розрахувалися з компанією «КиївГазЕнерджи» майже 625 тис. споживачів», - сказала вона.

Також знизився рівень оплати за послуги розподілу газу у квітні. Споживачі розрахувалися за надані послуги з компанією «Київгаз» на 75%.

«Зниження рівня оплати за надані послуги може негативно вплинути на роботу підприємства в цілому. Тому що оплата за послуги розподілу газу – це, перш за все, кошти, які спрямовуються на роботу аварійних бригад, на підтримання тиску газу в мережах, на ремонт та заміну зношених ділянок газопроводів та на усунення та локалізацію аварійних ситуацій», - зазначила Гребещук.

Раніше мер Києва Віталій Кличко повідомив, що за квітень у столиці рівень оплати за житлово-комунальні послуги склав понад 86%. Це на 6% більше, ніж у березні.

Нагадаємо, у березні в Києві загальна заборгованість за комунальні послуги сягала майже 6 млрд гривень. Тенденція до зменшення рівня сплати могла призвести до перебоїв із наданням комунальних послуг.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: