Ситуація з оплатою комуналки в Києві критична: можливі перебої з наданням послуг

Ситуація з оплатою комуналки в Києві критична: можливі перебої з наданням послуг
Кияни накопичили величезні борги за комунальні послуги

Киянам нагадали, що оплатити послуги вони можуть онлайн

На сьогодні в Києві загальна заборгованість за комунальні послуги сягає майже 6 млрд гривень. Про це мер столиці Віталій Кличко заявив під час онлайн-пресконференції, відповідаючи на запитання ЗМІ.

«На жаль, через обмежувальні заходи, люди та підприємства зіштовхнулися з фінансовими проблемами. І це вплинуло також на рівень розрахунків за комунальні послуги. Сьогодні в Києві загальна заборгованість за комунальні послуги сягає майже 6 млрд гривень. Це – дуже велика сума, - сказав Кличко. - Хочу наголосити, що тенденція до зменшення рівня сплати може призвести до перебоїв із наданням комунальних послуг. Нагадаю, що термін дії знижки в 10% тепер подовжений до 30 числа кожного місяця».

Він зазначив, що перш за все гроші, отримані від киян за послуги, йдуть на закупівлю газу, реконструкцію застарілих теплотрас, які необхідно ремонтувати до початку нового опалювального сезону. А також на зарплату десятків тисяч тепловиків.

Кличко також нагадав, що сплатити всі комунальні послуги кияни можуть онлайн через «Центр комунального сервісу». 

«Також створена сторінка у Facebook, де в приватних повідомленнях можна зв’язатися з фахівцями центру та отримати консультацію щодо надання житлово-комунальних послуг. Консультації надають і на «гарячій лінії» «Центру комунального сервісу». Додатково відкрили 10 стаціонарних номерів телефонів - відповідно в кожному районі міста», - підкреслив Кличко.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: