Кличко анонсував нову «хвилю бруду» проти себе

Кличко анонсував нову «хвилю бруду» проти себе
Віталію Кличку стало відомо про підготовку «чорнушного» матеріалу проти нього

Віталій Кличко закликав журналістів не брати участі у брудних кампаніях

Мер Києва Віталій Кличко попередив про нову хвилю замовних матеріалів про нього. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

«Хвиля бруду збільшується. Наскільки я знаю, на телеканали звернулися з комерційним запитом на зйомки сюжету про Кличка. Зокрема, про будинок у Лютіжі, що належить моїй родині. Готують акцію ряжених - мовляв, «незаконно зведений», близько до берега і таке інше. Так от, будинок я купив уже збудованим у 2013 році. Мером я тоді не був. Будинок задекларований. Гроші, за які придбав, - теж у деклараціях. Розташована будівля за 150 метрів від берега. Ліс не рубав, річку не засмічував. Замовникам скажу одне: не витрачайтеся на пустопорожні акції», - написав Кличко. 

Він також звернувся до журналістів із закликом не брати участі у брудних кампаніях і не розповсюджувати неправдиву інформацію.

«А ЗМІ, які не погребують взяти гроші за розповсюдження замовної брехні, повинні пам’ятати про відповідальність в правовому полі. Також знаю, що із замовними «чорнушними» статтями звернулися і до кількох інтернет-ЗМІ, - зазначив Кличко. - Та все одно я вірю, що не всі журналісти маніпулюють, не всі ЗМІ нехтують стандартами журналістики і своїм ім‘ям».

Нагадаємо, Подільський районний суд Києва відмовився розглядати спільний позов братів Кличків проти телеканалу «1+1».

Віталій Кличко заявив, що він та його брат добиватимуться справедливості і будуть позиватися повторно.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: