Кличко розповів, коли відновиться навчальний процес у Києві

Кличко розповів, коли відновиться навчальний процес у Києві

Столична влада робить все можливе, аби школярі продовжували своє навчання дистанційно

Поки що зарано говорити про терміни відновлення навчального процесу у Києві. Про це мер столиці Віталій Кличко сказав під час онлайн-пресконфренції, відповідаючи на запитання, отримані від ЗМІ.

«12 березня ми призупинили навчальний процес в школах та вищих навчальних закладах столиці, а також в дитячих садочках. І, як показує статистика і рекомендації китайських лікарів, ми зробили вчасний і правильний крок», - наголосив мер Києва.

«Поки зарано говорити про терміни відновлення навчального процесу. Бо боротьба з хворобою в Україні тільки розпочинається. Коли ситуація нормалізується – тоді ми зможемо говорити про відновлення навчання», - зазначив Кличко.

За його словами, що міська влада робить все можливе, аби школярі продовжували своє навчання дистанційно. 

«Сьогодні вчителі дають завдання і навчальні програми школярам онлайн. Також, телеканал «Київ» транслює телеуроки.  І вони користуються великою популярністю. Відео уроків можна переглянути також на Youtube-каналі та сторінці каналу «Київ» у Facebook», - повідомив Кличко.

Як повідомлялося, телеканал «Київ» спільно з Департаментом освіти і науки столичної держадміністрації почав з 16 березня трансляцію відеоуроків, які в прямому ефірі проводять кращі вчителі столичних шкіл і ліцеїв.

Також пряму трансляцію та запис відеоуроків можна подивитися на Youtube каналі 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: