Метро на Виноградар може з'явитися за три роки

Метро на Виноградар може з'явитися за три роки
Тунель метрополітену

КМДА затвердила проект будівництва ділянки Сирецько-Печерської лінії на Виноградар

Київська міська державна адміністрація затвердила проект будівництва ділянки метро від станції «Сирець» на житловий масив Виноградар, який планується здійснити протягом трьох років. Про це йдеться у розпорядженні КМДА від 11 липня.

Так, КМДА затвердила проект будівництва ділянки Сирецько-Печерської лінії метрополітену від станції «Сирець» на житловий масив Виноградар з електродепо у Подільському районі.

Повідомляється, що перша черга будівництва - це ділянка від станції метро «Сирець» до станції «Проспект Правди» з двома станціями «Мостицька» і «Проспект Правди» і ділянкою вилочного відгалуження в бік станції «Виноградар».

Першу чергу будівництва планують виконати за 36 місяців. На неї витратять понад 6,З млрд гривень. Будівництво буде профінансовано з коштів міського бюджету Києва.

Нагадаємо, раніше заступник голови Київської міської державної адміністрації Микола Поворозник заявляв, що будівництво нової гілки метро в Києві на Троєщину, може початися в 2018 році.

Як повідомлялося, аукціон на будівництво ділянки метро Сирецько-Печерської лінії, яка повинна з'єднати станції «Сирець» і район Виноградар, переносили п'ять разів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: