Минулої доби у Києві тричі палали автомобілі

Минулої доби у Києві тричі палали автомобілі
На території приватної садиби горів автомобіль Toyota Land Cruiser Prado

Причини займань та збитки в усіх випадках встановлюють правоохоронні органи

Протягом минулої доби столичні рятувальники тричі ліквідовували автомобільні пожежі. Про це повідомляє прес-служба Головного управління ДСНС у Києві.

Перший виклик до столичної Служби порятунку 101 надійшов 31 жовтня о 16:28 про те, що в Печерському районі столиці на площі Спортивній, 1, в автомобілі виникла пожежа.

«На місце події було негайно направлено бійців 4-ї Державної пожежно-рятувальної частини. Як виявилось, на проїжджій частині дороги під час руху в автомобілі Mazda-3 виникло займання. Не гаючи часу, рятувальники розпочали гасіння пожежі. О 16:42 займання було повністю ліквідовано. Внаслідок пожежі пошкоджено бампер автомобіля», - йдеться в повідомленні.

Наступний виклик надійшов о 19:44. «До оперативно-координаційного центру Головного управління надійшла інформація про те, що у Голосіївькому районі столиці на вул. Набережно-Корчуватській, 31, виникло займання в автомобілі Toyota Land Cruiser з подальшим розповсюдженням вогню на поруч припаркований автомобіль Peugeot Partner. На місці події працювали рятувальники 15-ї ДПРЧ, які о 20:28 ліквідували пожежу. Внаслідок займання, в автомобілі Toyota пошкоджено моторний відсік, передні колеса, обшивку салону та лакофарбове покриття. Також у поруч припаркованому автомобілі Peugeot було пошкоджено лакофарбове покриття задньої правої сторони та колесо з того ж боку», - йдеться в повідомленні.

Останній виклик надійшов вже 1 листопада о 03:10. Столичним рятувальникам знов повідомили про палаючу автівку, на цей раз на вул. Алма-Атинській, що у Дніпровському районі столиці. «На місце події негайно прибуло чергове відділення 16-ї ДПРЧ. Як виявилось, на території приватної садиби горів автомобіль Toyota Land Cruiser Prado. О 03:29 займання було ліквідовано. Внаслідок пожежі автомобіль Toyota вигорів повністю, а в поруч припаркованих автомобілях BMW-530 та Toyota Camry було пошкоджено багажні відділення, задні бампери та задні крила», - повідомляють у ДСНС.

Загиблих та травмованих немає.

Причини займань та збитки в усіх випадках встановлюють правоохоронні органи.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: