Мотоциклісту, який зламав ногу поліцейському, оголошено підозру

Мотоциклісту, який зламав ногу поліцейському, оголошено підозру
Мотоцикліст здійснив наїзд на одного з правоохоронців та протягнув його транспортним засобом по дорозі
Фото: скріншот відео

Підозрюваний знаходиться під домашнім арештом

Слідчим відділом Дарницького управління поліції в Києві повідомлено про підозру 29-річному мешканцю Києва за фактом умисного нанесення тілесних ушкоджень працівникові правоохоронних органів у зв'язку з виконанням цим працівником службових обов'язків.

Про це повідомляє пресслужба прокуратури Києва.

Інцидент трапився 10 травня цього року у Дарницькому районі столиці.

«Екіпаж патрульної поліції звернув увагу на водія мотоцикла, який рухався без шолома, з порушенням правил дорожнього руху. Зупинившись біля магазину на вулиці Центральній, мотоцикліст побачив правоохоронців та вирішив втекти. Поліцейські намагалися завадити втечі правопорушника, однак водій продовжив рух, здійснив наїзд на одного з правоохоронців та протягнув його транспортним засобом по дорозі, поки не втратив рівновагу. Надалі водій знову спробував втекти, однак був затриманий колегою постраждалого», - розповіли в прокуратурі.

Внаслідок інциденту правоохоронець отримав тілесні ушкодження у вигляді перелому лівого надколінника зі зміщенням уламків, осаднення лівого колінного суглоба та ліктьового суглоба.

Наразі 29-річному правопорушнику повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 345 КК України. Дарницьким районним судом Києва задоволено клопотання прокурора про застосування до підозрюваного запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту.

За вчинене чоловіку загрожує до 5 років позбавлення волі.

Раніше у соцмережах повідомили, що нетверезий мотоцикліст в Києві зламав ногу співробітникові правоохоронних органів.  

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: