На Київщині родичі побили колишнього працівника МВС та заснули на місці злочину

На Київщині родичі побили колишнього працівника МВС та заснули на місці злочину

Поліція побачила нападників під деревом, коли їхали на виклик

Колишнього полковника міліції жорстоко побили племінники у власній хаті на Київщині. Це сталося близько 6:00 ранку на Різдво в старенькому будинку у лісі в Клавдієво-Тарасовому.

«Почали стукати, але я не відкривав – чую, п’яні. Я інвалід, ледве ходжу. Стукали хвилин сорок десь, потім почув звук розбитого скла. Ну і сказав їм: якого чорта ви тут робите? Геть звідси!», - розповів постраждалий Ігор Комаров.

Такий прийом не сподобалася гостям Юрію та Людмилі, тому племінник збив старенького з ніг, а потім почав гамселити вже лежачого господаря. Комаров каже, що пропустив два потужні удари ногою в ніс і лоб, але попри кровотечу зміг зачинитися в домі та подзвонити родичам, котрі й викликали поліцію.

Дружина постраждалого Тетяна Комарова називає племінника Юрія неодноразово судимим за крадіжки та припускає, що пара могла мати на меті пограбувати пенсіонера. Однак нападники нічого не взяли, а просто поснули неподалік під деревом, де їх і виявила поліція.

«Повантажили вони його, а її залишили спати. І вона спокойно собі пішла», - твердить сусідка Ніна Клоко.

Правоохоронці ж після допитів розповіли, що в нападників інакша версія того, що відбулося. Мовляв, вони були в хаті, спілкувалися та випивали з дядьком, а вже потім посварилися та потрощили меблі.

«Ми зараз проводимо досудове розслідування по відкритому кримінальному провадженню за статтею про тілесні ушкодження. Вони говорять одне, чоловік інше. Наша задача зараз – встановити істину», - пояснив прес-секретар обласної поліції Микола Жукович. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: