На свята у зелені зони Києва вийде кінна поліція та велокопи

На свята у зелені зони Києва вийде кінна поліція та велокопи

Починаючи з травня, поліція традиційно підсилює свою присутність в зелених та пляжних зонах Києва

У Києві на травневі свята столична поліція збільшить кількість правоохоронців в зелених зонах, зокрема, стежити за безпекою будуть кінні та велопатрулі. Про це повідомив голова столичної поліції Андрій Крищенко в інтерв'ю 112.ua.

«Починаючи з цього періоду, поліція традиційно підсилює свою присутність в зелених зонах, в першу чергу враховуючи відкриття сезону шашликів. Крім того, будуть посилені наряди в пляжних зонах», - сказав він про травневі свята.

За словами голови правоохоронного відомства у столиці, у зелених зонах буде більше поліцейських.

«В зелених зонах будуть посилені патрулі. Патрульна поліція традиційно задіює кінну поліцію і, наскільки я знаю, є плани в Департаменті патрульної поліції відновити велопатрулювання. Особливого посилення на ці дні ми не плануємо. Єдине, ми запускаємо ситуаційний центр, для того щоб була більш щільна координація всіх служб: медицини, Національної гвардії, і рятувальників, і міських служб», - пояснив Крищенко.

Як повідомлялося, столична поліція готується забезпечити безпеку під час проведення маршу «Безсмертного полку» 9 травня, хоча заявки ще не надходило.

А публічний порядок на травневі свята в Київській області забезпечуватимуть 3 тисячі поліцейських.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: