Надзвичайна подія у Генштабі. Знайдено тіло військового з простреленою головою

Надзвичайна подія у Генштабі. Знайдено тіло військового з простреленою головою
Тіло бійця виявили на посту виїзної варти

В елітній військовій частини виявили тіло бійця

В одній із військових частин Збройних сил виявлено тіло військовослужбовця з вогнепальним пораненням голови. Про це повідомляє пресслужба Військової служби правопорядку ЗСУ.

«11.05.20 близько 16:00 на території посту виїзної варти військової частини А0139 виявлено тіло військовослужбовця з вогнепальним пораненням у голову. О 16:35 на місце події прибула група оперативного реагування Центрального управління ВСП та співробітники Національної поліції», - йдеться в повідомленні.

У повідомленні йдеться, що до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено кримінальне правопорушення за фактом загибелі військовослужбовця. Слідство триває.

screenshot_1_22

Зазначимо, що військова частина А0139 - це 101-ша окрема бригада охорони Генерального штабу, елітне з'єднання у складі Збройних Сил України, яке підпорядковується безпосередньо начальнику Генерального штабу — Головнокомандувачу Збройних сил України.

Потрапити до цієї частини не так просто. 

«Щоб потрапити до 101-ї бригади, необхідно мати відмінне здоров'я, зріст не менше 175 см, бути з благополучної сім'ї, не мати приводів до поліції, мати повну середню освіту і успішно пройти ряд психологічних тестів. Також у призовників не повинно бути дефектів обличчя, шиї, кистей рук, татуювання на відкритих ділянках тіла. Представники бригади особисто відбирають усіх кандидатів для проходження служби», - йдеться у повідомленні про частину. 

Також зазначимо, що вона розташована у Києві, за адресою пр. Перемоги 55/2. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: