Обрано компанію, яка побудує метро на Виноградар

Обрано компанію, яка побудує метро на Виноградар
Перша черга будівництва метро на Виноградар передбачає будівництво двох станцій – «Мостицька» і «Проспект Правди»

Найнижчу ціну за виконання робіт запропонувало ПАТ «Київметробуд»

У системі публічних закупівель Prozorro завершено аукціон на будівництво дільниці Сирецько-Печерської лінії метрополітену від станції «Сирець» на житловий масив Виноградар. Про це повідомила прес-служба КП «Київський метрополітен». 

Найнижчу ціну за виконання робіт запропонувало ПАТ «Київметробуд».

«У системі публічних закупівель Prozorro завершено аукціон на будівництво дільниці Сирецько-Печерської лінії метрополітену від станції «Сирець» на житловий масив Виноградар з електродепо у Подільському районі (дільниця від станції «Сирець» до станції «Проспект Правди» з двома станціями («Мостицька» та «Проспект Правди») та дільницею вилочного відгалуження в бік станції «Виноградар» (І черга будівництва)», - йдеться в повідомленні.

«Київметробуд» запропонував ціну на 12,214 млн гривень нижче очікуваної вартості.

Відповідно до законодавства розпочато процедуру акцепту.

12_44

Нагадаємо, що КП «Київський метрополітен» 5 вересня довелося скасовувати раніше оголошений тендер з будівництва метро на Виноградар через неможливість усунення порушень, що виникли через виявлені порушення законодавства з питань публічних закупівель. На тендер прийшли три компанії: ТОВ «Будівельна Компанія «Адамант» (Мукачеве), ПАТ «Київметробуд» і ПрАТ «Інтербудтонель» (Київ). Однак замовник допустив до самого аукціону лише дві столичні фірми. При цьому, у процесі вивчення документації учасників було виявлено певні невідповідності у «Київметробуду», що потягнуло за собою відміну тендера.

Повторний тендер оголосили у вересні 2018 року. 

Як повідомлялося, на повторно оголошені торги подалися три учасники.

2 листопада КП «Київський метрополітен» 2 листопада не допустило ПрАТ «Спеціалізоване будівельно-монтажне управління «Тунельбуд» до тендеру щодо будівництва лінії метро від станції «Сирець» на житловий масив Виноградар очікуваною вартістю 5,99 млрд грн.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: