Оперативники затримали «мінера» Бессарабського ринку

Оперативники затримали «мінера» Бессарабського ринку
Правоохоронці бстежили приміщення ринку і підозрілих предметів не виявили
Фото: Інформатор

Чоловік перебував у стані алкогольного сп’яніння, чітко пояснити свої дії не зміг

У результаті оперативно-пошукових заходів правоохоронці затримали 26-річного чоловіка, який повідомив про замінування Бессарабського ринку. Про це повідомляє прес-служба поліції Києва.

Нагадаємо, у ніч на середу, 31 жовтня, в Києві невідомий повідомив про замінування Бессарабського ринку. З будівлі за адресою Бессарабська площа, 2 евакуювали персонал і відвідувачів.

На місце негайно прибули працівники поліції, кінологи та вибухотехніки. При огляді приміщення та прилеглої території небезпечних речовин та пристроїв не виявлено.

«Мінера» затримано у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Чоловік перебував у стані алкогольного сп’яніння, чітко пояснити свої дії не зміг. Встановлено, що він раніше судимий за незаконне поводження зі зброєю та боєприпасами.

Слідчим відділом Шевченківського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ст. 259 (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності) Кримінального кодексу України. За вчинення такого злочину передбачено до шести років позбавлення волі.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: