Під Києвом водій збив на смерть чоловіка, заховав тіло і втік (фото)

Під Києвом водій збив на смерть чоловіка, заховав тіло і втік (фото)
Пошкоджену автівку виявили неподалік місця ДТП
Фото: Нацполіція

Поліція Київщини розшукує водія, який скоїв смертельну ДТП

У місті Боярка, що під Києвом, сталася сСмертельна автотранспортна пригода. Водій автомобіля Mercedes С-220 на нерегульованому перехресті скоїв наїзд на пішохода і втік. В результаті дорожньої пригоди місцевий житель отримав травми у вигляді травматичної ампутації нижніх кінцівок.

Як повідомляє пресслужба Головного управління Нацполіції в Київській області, автівку без водія з характерними для ДТП пошкодженнями виявили неподалік. Тіло потерпілого без ніг знайшли заховане на території гаражів. 

На місці події працювали працівники Слідчого управління поліції Київщини, криміналісти, слідчо-оперативна група Києво-Святошинського відділу поліції, медики. Тіло загиблого чоловіка направлено на проведення судово-медичної експертизи. 

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України. Працівники поліції проводять необхідні слідчо-оперативні заходи щодо встановлення місцеперебування та затримання зниклого водія.

Поліція просить усіх, кому відома будь-яка інформація щодо даної події, зателефонувати на спецлінію 102.

Як повідомлялося, у неділю, 15 грудня, в місті Вишневе Києво-Святошинського району пішохід потрапив під колеса автомобіля.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: