Поблизу Києва сили ППО збили ворожий безпілотник: деталі

Поблизу Києва сили ППО збили ворожий безпілотник: деталі
фото ілюстративне

Влада закликала негайно прямувати в найближчі укриття під час сигналу тривоги

Під час останньої повітряної тривоги в повітряному просторі над Києвом був виявлений ворожий об’єкт типу БПЛА. Силами ППО ціль була знищена. Про це повідомив начальник КМВА Сергій Попко.

«Під час крайньої повітряної тривоги в повітряному просторі північніше Києва був виявлений ворожий об’єкт типу БПЛА. Силами і засобами ППО ціль була знищена. В черговий раз дякуємо нашій протиповітряній обороні! Але вкотре звертаюся до всіх мешканців Києва – чітко та неухильно дотримуйтеся вимог щодо порядку дій у разі отримання сигналу про загрозу повітряних ударів. З отриманням сигналу про повітряну небезпеку негайно прямуйте в найближчі укриття», – сказав Попко.

Нагадаємо, у Києві та області вдруге за день лунала повітряна тривога.

Розпочалася 390-та доба російського широкомасштабного вторгнення. Основним епіцентром бойових дій залишається Бахмут. Українські військові відбили 69 атак противника на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському, Мар’їнському та Шахтарському напрямках. На тимчасово окупованих територіях росіяни погрожують незаконним позбавленням волі у разі відсутності російського паспорта. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: