Поліція затримала підозрюваного у жорстокому вбивстві жінки у ліфті (фото)

Поліція затримала підозрюваного у жорстокому вбивстві жінки у ліфті (фото)
Підозрюваний у жорстокому вбивстві жінки у Києві
Фото: Київ оперативний

Підозрюваного у вбивстві затримали у Києво-Святошинському районі

У Києво-Святошинському районі правоохоронці затримали чоловіка, який підозрюється у жорстокому вбивстві жінки в Голосіївському районі Києва. Про це повідомляє «Київ оперативний».

«Під час патрулювання території києво-святошинські правоохоронці помітили чоловіка, який підозрюється у вбивстві жінки в Голосіївському районі Києва. Шансів на втечу вже не було, миттєво затриманий», - йдеться в повідомленні.

Як повідомлялося, тіло жінки з численними ножовими пораненнями знайшли 3 липня близько 17:20 в ліфті на 8 поверсі будинку, розташованого на проспекті Академіка Глушкова.

Тіло потерпілої з ознаками насильницької смерті виявили жителі будинку та відразу зателефонували на 102. Неподалік від місця події правоохоронці виявили ніж та частини молотка.

Слідчим відділом Голосіївського управління поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 15-ти років. 

Було встановлено особу підозрюваного, ним виявився мешканець цього ж під'їзду, 1977 року народження. Чоловік має психічні відхилення.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: