Працівник колонії на Київщині отримав 5 років тюрми за передачу засудженій наркотиків

Працівник колонії на Київщині отримав 5 років тюрми за передачу засудженій наркотиків

Службовець колонії отримав 3 тисячі гривень за передачу засудженій особі психотропної речовини та мобільного телефону

До 5 років позбавлення волі з конфіскацією майна засуджено працівника Білоцерківської виправної колонії, який за грошову винагороду погодився пронести засудженій особі заборонені речі. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Київської області.

«Прокуратурою Київської області в суді доведено вину інспектора відділу нагляду і безпеки Білоцерківської виправної колонії УДПтС України в м. Києві та Київській області у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3 ст. 15 ч. 2 ст. 307 (незакінчений замах на збут наркотичних засобів у місця позбавлення волі) та ч. 1 ст. 368 (одержання неправомірної вигоди службовою особою) КК України», - йдеться в повідомленні.

Так, службовець отримав 3 тисячі гривень за передачу засудженій особі психотропної речовини та мобільного телефону. Після отримання неправомірної вигоди правопорушника затримано.

«Працівника колонії визнано винним у інкримінованих злочинах та призначено покарання у вигляді 5 років позбавлення волі з конфіскацією 1/3 майна, з позбавленням права займати посади в Державній пенітенціарній системі України, правоохоронних органах, органах державної влади і місцевого самоврядування України строком на 3 роки та позбавлено спеціального звання – старший сержант внутрішньої служби», - інформують у прокуратурі.

На цей час прокуратурою Київської області вирішується питання щодо оскарження вироку за м’якістю призначеного покарання.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: