Працівник посольства Лівії спровокував у ДТП у Києві. Стало відомо, що сталося потім

Працівник посольства Лівії спровокував у ДТП у Києві. Стало відомо, що сталося потім
ДТП з автівкою працівника посольства

Учасник АТО розповів про хамську поведінку після ДТП працівника посольства Лівії у Києві

Молодий працівник посольства Лівії в Україні спровокував дорожньо-транспортну пригоду в Києві, при цьому раніше він декілька разів був позбавлений прав на кермування. Про це заявив колишній доброволець, учасник антитерористичної операції на Донбасі, підприємець Олександр Матяш, що постраждав внаслідок дій працівника дипломатичної установи.

За його словами, після ДТП до працівника посольства приїхали його знайомі і почали себе вести по-хамськи.

«Після ДТП до нього приїхала група підтримки, яка намагалася закрити номера машини. І вели себе зухвало, хамили моєму пасажиру зі спробами напасти. Але ми люди виховані і коли до мене приїхали побратими з різних підрозділів, вони під заспокоїлися. І стали майже котиками. Як завжди це буває», - зазначив колишній військовий.

Він також заявив, що на його питання стосовно поведінки один чоловік із групи підтримки сказав, що може так себе вести, бо витрачає тут гроші.

Матяш, посилаючись на слова очевидців ДТП, розповів про обставини аварії.

«Молодий лівієць, працівник лівійського посольства порушуючи рядності і швидкісний режим виїхав на смугу нашого руху та скоїв лобове зіткнення. В результаті аварії постраждала третя машина в яку відкинуло наш автомобіль. Водій машини-винуватця має кілька позбавлень прав за порушення правил і продовжує їздити за кермом, просто сплачуючи штрафи. При цьому свідки ДТП, що залишили свої контакти, розповіли, як він їхав до зіткнення. Змінюючи смугу і вирізаючи інших учасників», - йдеться у повідомленні Матяш на Facebook.

Колишній військовий просить очевидців ДТП, що сталася 13 жовтня за адресою Щербаковського 2, надати відеозаписи, що були зроблені у цьому районі у період 16.35-16.40.

Матяш зазначив, що під час ДТП у його машині знаходилася пасажирка. Вона постраждала, а сам він розірвав на пальці сухожилля.

Нагадаємо, у Києві націоналісти із «С14» та азербайджанець, учасник Революції гідності, боєць батальйону імені генерала Кульчицького на псевдо «Васабі» знайшли одного із нахабних азербайджанців, які у середу, 10 жовтня, погрожували людям у центрі столиці.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: