Ремонт «втомлених» мостів у Києві: дорожники показали, як ідуть роботи (фото)

Ремонт «втомлених» мостів у Києві: дорожники показали, як ідуть роботи (фото)
На Новокостянтинівському шляхопроводі бетонують монолітну плиту
Фото: КМДА

Сім шляхопроводів капітально відремонтують до кінця року

У Києві тривають ремонтні роботи на 14 шляхопроводах. Про це повідомив в. о. генерального директора комунальної корпорації «Київавтодор» Олександр Федоренко.

«Сім штучних споруд у Києві капітально відремонтують до кінця року. Так, на завершальному етапі оновлення Індустріального шляхопроводу. Нині роботи продовжуються на трамвайній частині. Там завершують монтувати армований каркас монолітної плити. Згодом розпочнуть заливати бетон», – повідомив Федоренко.

Після того, як дорожники заллють монолітну плиту, будуть встановлені деформаційні шви, яких раніше взагалі не було, і нанесуть гідроізоляцію. Основні роботи на Індустріальному шляхопроводі планують завершити до 15 серпня. Це перший комплексний капітальний ремонт споруди з моменту її будівництва у 1977 році.

«Ще один міст, який не бачив капітального ремонту з моменту побудови, – Новокостянтинівський шляхопровід. Його спорудили у 1979 році. Нині там бетонують монолітну плиту. Перший етап ремонту плануємо закінчити до 15 липня (на частині в напрямку Подолу) й розпочнемо роботи на сусідній частині», – додав Федоренко.

Основні роботи з капітального ремонту Новокостянтинівського шляхопроводу планують завершити до кінця цього року.

У рамках капітального ремонту просп. С. Бандери розпочали оновлювати 2 шляхопроводи біля залізничної станції «Зеніт» (розвороти). Роботи на цих об’єктах планують звершити вже до кінця серпня. Рух на них перекрито. Розпочато бетонування монолітних плит.

«Ще два масштабних об’єкти капітальних ремонтів – шляхопроводи на вул. Льва Толстого. Один – над залізницею, інший – над р. Либідь. У рамках оновлення там поміняють монолітні плити, нанесуть гідроізоляцію, влаштують асфальтове покриття, змонтують перильне і бар’єрне огородження», – розповів Федоренко.

Тривають також середні ремонти штучних споруд. Такі роботи виконують на шляхопроводі на вул. Сержа Лифаря над трамвайними коліями, на шляхопроводі на перетині Кільцевої дороги і просп. Курбаса, на Ковельському й Каховському шляхопроводах та інших. Загалом, на семи спорудах виконують середній ремонт.

Як повідомлялося, Київ продовжує оновлювати Велику Кільцеву дорогу. Мер столиці Віталій Кличко оприлюднив відео про те, як тривають роботи на ділянці від Одеської площі до вулиці Ватутіна

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: