Силовики опублікували запис діалогу організаторів масових протестів

Силовики опублікували запис діалогу організаторів масових протестів

За даними МВС, на організовану акцію мали б зібрати до 2000 осіб, з яких 1,5 тисячі мали б складати умовні «тітушки»

фото: mvs

Оприлюднено діалог організаторів запланованих на 31 січня заворушень у Києві

Міністр внутрішніх справ Денис Монастирський та голова Національної поліції Ігор Клименко під час брифінгу опублікували діалог організаторів запланованих масових заворушень із насиллям.

Діалог організаторів запланованих на 31 січня заворушень у Києві:

– Збір 10:30

– Де?

– Метро Хрещатик, верхній вихід. Перфоманс із шинами та поліцією на 11:15-11:30

– Спочатку офіційна частина. Виступ спікерів

– О 12 почати дими, о 13 почати фаєри. І о 13:15 спробувати колеса

– Ми маємо вимагати, як у них заведено – нікого не хвилює. Тобто, ініціативна група підійшла, її не пускають. Починає ось 50% силового блоку давити. Починається товкучка. Я хочу, щоб під час товкучки почали дими активно використовувати. Тут центром задули ментів вогнегасником, не газом. Це яскравіше, ніж газ

– Для картинки добре вийде

– Ось тут десь виклали шини, підпалили. Однозначно мають бути бійки, але бійки у сенсі не ланцюгами

– Покачати

– Так. Ну як це було, скажи мені, з ФОПами

– Так

– Мені ось прислали і сказали, ви маєте зробити таке, а краще – краще. 1000 людей достатньо, щоб вітер зробити. Поштовхатись, штовхнути, відштовхнути, ще щось там. Потягатись, все вітається. Запиши собі, я хочу, щоб пару пацанів, яких ми преміюємо окремо, розіграли виставу. Для цього потрібна бутафорська кров та наші парамедики. І щоб це обов'язково потрапило на камеру

– Так, колеса, премія

– Пропонуй. За 2500. Запалити... 70 косарів за колеса. Наступне, ви повинні, ваше завдання наростити градус зіткнень. Ну, по-перше, я не приховуватиму, у вас люди трохи більше отримують. У нас, я впевнений, попереду не один місяць, не одна акція.

– Політичний сезон

– Політичний сезон – це перше. Друге, точно замовлення, вже є плани, однозначно потрібно проводити цю акцію нормально і там потім буде акція в лютому

– У понеділок о 9-й ранку я говорю місце, там ми обговорюємо таймінг, кодові слова, роздаємо рацію, щоб ми вже потім були, як із руками.

За даними МВС, на організовану акцію мали б зібрати до 2000 осіб, з яких 1,5 тисячі мали б складати умовні «тітушки». Як стверджує глава МВС, плани організаторів акції містили обов'язкове насильство. Всього за даними правоохоронців масові заворушення крім столиці планувалось організувати на початку лютого у ще чотирьох обласних центрів.

Нагадаємо, керівництво МВС у понеділок, 31 січня, провело терміновий брифінг з приводу затримання осіб, які, за даними правоохоронців, планували масові заворушення на території України.

Раніше, раніше неодноразово лунала інформація, що Росія може влаштувати провокації для виправдання військового вторгнення в Україну.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: