Ситуація зі світлом у Києві: як почався тиждень

 Ситуація зі світлом у Києві: як почався тиждень
Киян закликають економити електроенергію
фото з відкритих джерел

У столиці продовжують застосовувати екстрені відключення світла

У Києві в понеділок, 26 грудня, продовжують застосовувати екстрені відключення світла. Розроблені раніше графіки стабілізаційних відключень усе ще не діють. Про це повідомили в пресслужбі «ДТЕК Київські електромережі».

«Це необхідний крок, щоб збалансувати енергосистему та уникнути аварій на обладнанні. Просимо набратися терпіння та зберігати спокій. Енергетики роблять все можливе, щоб виправити ситуацію», – зазначили в компанії.

Мешканців столиці закликали споживати електроенергію економно.

Перевірити наявність поточних відключень електроенергії можна за посиланням.

Нагадаємо, протягом неділі, 25 грудня, більшість киян мали світло у будинках. Це сталося завдяки тому, що енергетикам вдалося перерозподілити навантаження в енергосистемі. Тепер Оболонь, Куренівка і Борщагівка перебувають приблизно в таких умовах, як і решта столиці. Про такий різдвяний подарунок повідомив гендиректор постачальника електроенергії Yasno Сергій Коваленко.

Як відомо, спільними зусиллями енергетиків довелось перерозподілити навантаження та зрівняти умови постачання світла для Ірпеня та колишнього Києво-Святошинського району з іншими районами області. Допомогає також тепла погода та традиційне зниження споживання електроенергії у вихідні, проте ситуація з енергопостачанням Київщини залишається критичною.

До слова, на даний час ситуація з електропостачання у столиці залишається досить напруженою, особливо на правому березі міста – гендиректор Yasno звернувся до киян із важливим проханням.

Крім того, у Києві припинять роботу два види громадського транспорту.

Читайте також: Влада повідомила, коли покращиться ситуація зі світлом на Київщині

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: