Снігопад у Києві: Кличко сказав комунальникам не розслаблятися

Снігопад у Києві: Кличко сказав комунальникам не розслаблятися
Київ засипало снігом
Фото: Станіслав Груздєв, Главком

Мер Києва подякував комунальним службам за прибирання міста від снігу

Мер Києва Віталій Кличко подякував комунальникам за цілодобову роботу з прибирання столиці під час негоди та закликав усі служби міста не розслаблятися. Про це Кличко заявив під час відкриття ранкового засідання Київради.

«Хочу подякувати комунальним службам, у яких дуже напружена пора. В столиці не вщухають снігопади. Але місто належно прибирають, комунальний громадський транспорт увесь на маршрутах», - сказав мер.

Так, за його словами, цієї ночі на прибирання столичних вулиць від снігу вийшли колони спеціальної техніки «Київавтодору». Цілодобово,  аби забезпечити життєдіяльність столиці під час негоди, на вулицях міста працює майже 400  одиниць спецтехніки. У тому числі - бригади з ручного прибирання.

«І я звертаюся до всіх комунальних служб – не розслаблятися. За прогнозами, опади продовжаться ще і сьогодні, і завтра. В столиці очікується до 20 см снігу, - наголосив мер. - Також акцентую увагу на розчищенні тротуарів та зупинок громадського транспорту».

Разом з тим, Кличко закликав столичних водіїв по можливості не виїжджати в місто на приватних авто і користуватися громадським транспортом. 

За прогнозами синоптиків, у Києві до 14 грудня триватимуть сильні снігопади. Рівень опадів очікується до 20 сантиметрів снігу.

Столична влада ввела обмеження на в’їзд до Києва великогабаритного транспорту, яке діятиме до покращення погодних умов.

В місцях відстою великогабаритного автотранспорту на час обмеження в’їзду в місто Київ працюють пункти обігріву для водіїв.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: