Сніговий колапс: минулої доби у Києві рятувальники витягли 60 вантажівок

Сніговий колапс: минулої доби у Києві рятувальники витягли 60 вантажівок
Рятувальники надавали допомогу вантажним автомобілям
Фото: ДСНС

Столичними рятувальниками надано допомогу щодо буксирування автомобілів

У середу, 23 січня, у зв’язку із погіршенням погодних умов рятувальники Київського гарнізону залучалися для надання допомоги водіям транспортних засобів на проблемних ділянках доріг столиці. За останню добу столичними рятувальниками надано допомогу щодо буксирування 61 одиниці автотранспортної техніки. Про це повідомляє прес-служба Головного управління ДСНС у Києві.

Так, 23 січня о 08:27 до Служби порятунку 101 надійшов перший дзвінок. За даною інформацією, на території однієї із столичних лікарень на вул. Фрунзе, 103, внаслідок складних погодних умов застряг вантажний автомобіль Volvo. Рятувальники 25-ї Державної пожежно-рятувальної частини відбуксирували вантажівку.

О 12:03 рятувальники 25-ї Державної пожежно-рятувальної частини виїхали на Богатирській шляхопровід, де вогнеборці протягом доби відбуксували 37 вантажних автомобілів. Крім того, особовий склад 27-ї Державної частини спеціальної техніки надавали допомогу 7 вантажним автомобілям на підйомі по вул. О. Теліги.

Наступний дзвінок надійшов до оперативно-координаційного центру Головного управління ДСНС України у Києві о 12:28. За даною інформацією, вантажний автомобіль Renault застряг на Новопирогівському шляху. Допомогу надавали вогнеборці 26-ї Державної пожежно-рятувальної частини.

О 13:08 до столичних рятувальників надійшов ще один виклик стосовно допомоги водіям приватного автотранспорту. Чергові відділення 44-ї та 26-ї Державних пожежно-рятувальних частин відбуксирували 1 легковий автомобіль та 11 вантажних.

Вже о 22:46 до Служби порятунку 101 надійшла інформація, що на проїжджій частині дороги Харківського шосе в сніговому заметі застрягли автомобілі Volvo та Renault. Допомогу надавали рятувальники 24-ї Державної пожежної частини.

Останній дзвінок надійшов до оперативно-координаційного центру Головного управління ДСНС України у Києві вже 24 січня о 03:22. Рятувальники Голосіївського району відбуксували вантажний автомобіль DAF, який застряг на проїжджій частині дороги на Кільцевій дорозі.

Аби не допустити ускладнення руху на автошляхах столиці, рятувальники чергували на проблемних ділянках доріг (на спусках, підйомах): на вул. Олени Теліги та на вул. Академіка Заболотного.

Як повідомлялося, у зв’язку з негодою станом на вечір середи, 23 січня, до поліції надійшло 851 повідомлення про ДТП на території України. Найбільше ДТП сталося у Києві – 235.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: