Столична влада хоче ввести компенсацію пільговикам за проїзд на рівні 240 грн

Столична влада хоче ввести компенсацію пільговикам за проїзд на рівні 240 грн

240 гривень вистачить на компенсацію 30 поїздок

Щомісячні виплати пропонується робити в готівковій формі

Київська міська державна адміністрація хоче ввести щомісячну компенсацію пільговикам проїзду всіма видами транспорту загального користування на міських, приміських та міжміських маршрутах.

Про це стало відомо з проекту розпорядження КМДА «Про затвердження розміру щомісячної готівкової виплати для оплати проїзду на 2019 рік», повідомляє KV.

Зокрема, проектом розпорядження пропонується затвердити щомісячної компенсацію пільговикам на 2019 рік у розмірі 240 гривень. Також в проекті розпорядження вказано, що виплати пропонується робити в готівковій формі.

Проекти правових актів виносяться на громадське обговорення тривалістю 1 місяць, після чого, за результатами консультацій з громадськістю, вони можуть бути прийняті місцевим органом влади.

Нагадаємо, з 14 липня 2018 року на проїзд в київському метро, автобусі, трамваї, тролейбусі, фунікулері та міській електричці діють нові тарифи. Тепер за разову поїздку в громадському транспорті столиці доведеться платити по 8 гривень. Таким чином, 240 гривень вистачить на компенсацію 30 поїздок.

Як повідомлялося, «Картка киянина» стала муніципальною, а не соціальною, та отримала низку додаткових функцій. Зокрема, вона тепер містить транспортний додаток.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: