Столична влада підключить шкільні камери до міського дата-центру

Столична влада підключить шкільні камери до міського дата-центру

Крім камер, в кожному навчальному закладі змонтовані «тривожні кнопки»

Відео зі шкільних камер відеоспостереження будуть зберігатися централізовано

Київська міська державна адміністрація планує в наступному році підключити до міського дата-центру всі камери відеоспостереження, встановлені в школах і дитячих садах столиці. Про це розповів заступник голови КМДА Валентин Мондрієвський під час перевірки функціонування системи відеоспостереження та «тривожних кнопок» у навчальних закладах столиці.

«Чужих дітей не буває, і безпека кожної дитини - найважливіше завдання. У всіх школах і садках Києва вже встановлені камери відеоспостереження. Зараз в більшості шкіл запис з відеокамер зберігається на локальних серверах, в частині - вже передається на сервери міського дата-центру», - розповів він.

«Завдання міста - вести стрімінг з усіх камер централізовано. Відповідні роботи вже йдуть і в наступному році стрім з усіх шкіл буде виведений на сервери дата-центру. Також, крім камер, в кожному навчальному закладі змонтовані «тривожні кнопки». Як ми побачили сьогодні, охоронні компанії витримують норматив і протягом 5-9 хвилин приїжджають на місце », - зазначив Мондрієвський.

Раніше повідомлялося, що у дитсадках та школах Києва столичною владою встановлено понад 2 тисячі камер відеоспостереження та більше тисячі відеореєстраторів.

Нагадаємо, після теракту у Керчі мер столиці Віталій Кличко доручив перевірити роботу системи відеоспостереження в усіх школах, садках та інших навчальних закладах міста.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: