Таксист Bolt побив пасажира за прохання увімкнути радіо

Таксист Bolt побив пасажира за прохання увімкнути радіо
Водію Bolt не сподобалося прохання пасажира увімкнути радіо
фото: з відкритих джерел

Інцидент стався в ніч на 25 січня

У Києві таксист побив пасажира через прохання увімкнути «Радіо Маямі». Про це чоловік на ім’я Роб повідомив особисто на сторінці в Istagram.

Інцидент трапився на вулиці Татарській , куди темношкірий пасажир викликав таксі Bolt. До нього приїхав водій на ім'я Ахмет, з яким і стався конфлікт.

Про напад водія служби таксі розповів сам потерпілий, який у соцмережі називає себе діджей Роб. Чоловік, судячи з усього, працює стилістом та моделлю, а також веде музичну діяльність.

За словами клієнта компанії Bolt, інцидент стався в ніч на 25 січня.

Після початку поїздки чоловік попросив таксиста увімкнути «Радіо Маямі», на що отримав негативну відповідь. Питання, що водій може включити увімкнути, розлютило таксиста, після чого він скасував поїздку та висадив пасажира.

Вже поза машиною водій нібито ударив чоловіка по голові, від чого той знепритомнів.

Коли Роб отямився, машини таксі вже не було на місці події.

Невідомо, чи звернувся чоловік до поліції з приводу інциденту, однак він написав у службу підтримки компанії Bolt. Спочатку відповіді потерпілий не отримав, але згодом отримав повідомлення про те, що водія звільнили.

У Bolt пропонують страховку та готові передати інформацію поліції

У коментарі 24 каналу в компанії Bolt зазначили, що стурбовані неприпустимими діями водія та підкреслили, що безпека пасажирів для них є пріоритетом.

«Ми одразу заблокували обліковий запис водія і відключили його від платформи Bolt. Наразі ми з’ясовуємо всі деталі інциденту. Ми готові співпрацювати з поліцією та надати їй всю необхідну інформацію», – розповіли у службі.

Також у компанії кажуть, що співпрацюють зі страховою UNIQA, через що служба підтримки зв’язалася з потерпілим та надала детальну інформацію про те, як отримати страхове відшкодування.

Нагадаємо, київський таксист висадив пасажирів, які «ненавидять українську мову».

До слова, у центрі Києва таксист напав на іноземок.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: