У Бучі школярі продавали свого ровесника (відео)

У Бучі школярі продавали свого ровесника (відео)
Булінг - поширене явище в Україні

Підлітки розмістили фото однолітка на сайті оголошень у розділі про тварин

У Бучі, що під Києвом, школярі продавали однолітка. На сайті оголошень у розділі домашні тварини підлітки розмістили фото ровесника. Так званий товар оцінили в 1000 гривень і образливо підписали. Про це повідомляє видання «Погляд».

В учбовому закладі, де навчається хлопець, ситуацію не коментують. В Бучанському відділі освіти від пояснень також відмовилися. Заступник начальника пані Науменко запевняє, що мовчать, заради спокою дитини.

Інспектори із запобігання підліткової злочинності збирають інформацію. Відтак, достеменно назвати це цькуванням чи жорстокими жартами поки що не можуть.

За словами уповноваженого президента з прав дитини Миколи Кулеби, онлайн-булінг поширене явище. Однак подібне приниження виявлено вперше.

Нагадаємо, 18 грудня депутати Верховної Ради ухвалили в другому читанні та в цілому законопроект №8584, який визначає поняття «булінг» і вводить адміністративну відповідальність за нього.

У серпні 2018 міністерство юстиції України розпочало інформаційну кампанію #СтопБулінг, орієнтовану на дітей та їх батьків.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: