У центрі Києва поліція знову затримала групу молодиків з кийками

У центрі Києва поліція знову затримала групу молодиків з кийками
Поліція затримала близько 40 осіб на вулиці Генерала Алмазова

Під час затримання постраждали двоє правоохоронців

Під час несення служби на вулиці Генерала Алмазова у Києві правоохоронці виявили групу молодих людей, які при собі мали балаклави, кийки та піротехнічні вироби. Вони намагалися встановити палатки, а на зауваження правоохоронців почали кидати піротехнічні вироби. Про це повідомляє прес-служба поліції Києва.

У результаті інциденту постраждало двоє правоохоронців, лікарі надають їм медичну допомогу. На місці для документування події та вилучення речових доказів працює слідчо-оперативна група територіального управління поліції.

Всіх учасників, а це – близько 40 осіб, серед яких є неповнолітні, доставили до Печерського управління поліції. Правоохоронці встановлюють їх анкетні дані та відбирають пояснення.

Подія належним чином зареєстрована у Журналі єдиного обліку заяв та повідомлень Печерського управління поліції. Вирішується питання щодо правової кваліфікації.

Як повідомляв «Главком», 31 жовтня вранці у центрі Києва відбулася спецоперація правоохоронців із затримання великої групи молодиків. 

Як розповів один із правоохоронців, надійшло повідомлення, що група людей у балаклавах і з палицями направляється до будівлі уряду. Тому було ухвалено рішення про їхнє затримання.

Повідомлялося, що у молодиків правоохоронці вилучили петарди і димові шашки.

Також «Главкому» стало відомо, що організація «Невідомий патріот» планувала провести мітинг біля Кабміну.

Згодом у поліція повідомили, що у затриманих у центрі Києва молодиків виявлено зброю.

Всього до Печерського управління столичної поліції було доставлено 52 людини. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: