У гуртожитку Київської політехніки виявили Covid-19: у вузі оприлюднили деталі

У гуртожитку Київської політехніки виявили Covid-19: у вузі оприлюднили деталі
Студенти, з якими контактувала інфікована, зараз знаходяться на самоізоляції в гуртожитку

Захворіла співробітниця бібліотеки КПІ та випускниця політехнічного інституту

У гуртожитку № 18 Київського політехнічного інституту на вулиці Борщагівській виявили два випадки інфікування коронавірусом.

У вузі повідомили «Фактам», що захворіла співробітниця Науково-технічної бібліотеки, вона зараз перебуває в лікарні. З працівниками університету жінка не контактувала.

Також захворіла випускниця КПІ, яка жила в гуртожитку. З нею в контакті перебували шестеро осіб, яких вже протестували (два тести - негативні, щодо інших очікуються результати).

Студенти, з якими контактувала дівчина, зараз знаходяться на самоізоляції в гуртожитку.

За даними телеграм-каналу вузу, в гуртожитку № 18 вживають додаткових заходів для запобігання поширенню коронавірусу, але гуртожиток не закривають.

4 травня представники штабу цивільного захисту та КП «Профдезінфекція» провели дезінфекцію в гуртожитку. На вході в будівлю проводиться температурний скринінг.

«Для контролю самопочуття всіх мешканців гуртожитку є окрема Google-форма, яку вони щодня заповнюють. А контактні студенти двічі на день відправляють дані про температуру і самопочуття завідувачу гуртожитком», - заявив директор студмістечка КПІ Олександр Іщенко.

Нагадаємо, уже у трьох гуртожитках столиці виявлено хворих на коронавірус.

Як повідомлялося, станом на ранок 5 травня, у Києві підтверджено 1583 випадки Covid-19. За добу кількість хворих на коронавірус у Києві збільшилася на 48 осіб. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: