У Києві назріває нове скандальне будівництво

У Києві назріває нове скандальне будівництво

Кияни стурбовані можливим початком будівництва на вул. Франка, 28

Жителі Шевченківського району Києва стурбовані можливим початком будівництва на вул. Франка, 28. Вони вважають, що будівництво може призвести до руйнування будинків, які розташовані поруч з нею.

Про це повідомляє KV.

Депутат Київради Ольга Балицька (фракція «Об'єднання «Самопоміч») дала зрозуміти директору Департаменту містобудування та архітектури КМДА Олександру Свистунову, що в Шевченківському районі назріває нове скандальне будівництво.

Депутат зазначила, що до неї надійшли численні звернення киян, стурбованих передумовами будівельних робіт по вул. Івана Франка, 28, всупереч вимогам чинного законодавства.

Зокрема, громада району переживає, що за вказаною адресою починається будівництво багатоповерхового комплексу, яке може привести до руйнування сусідніх будинків.

Балицька попросила Свистунова проінформувати про дотримання забудовником вимог законодавства у сфері містобудівної діяльності та надати копії всіх дозвільних документів.

Читайте також матеріал «Главкома» Ольга Балицька: Якщо на місці Сінного ринку таки побудують три «Паруси», мости у Києві стануть

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: