У Києві перевірять усі маршрутки після резонансної ДТП із загиблими

У Києві перевірять усі маршрутки після резонансної ДТП із загиблими
Громадський транспорт у Києві
Фото: Главком

Мер Києва зазначив, що всі несумлінні перевізники повинні бути позбавлені ліцензій

Мер Києва Віталій Кличко доручив департаменту транспортної інфраструктури КМДА та Державній службі з безпеки в транспорті перевірити ліцензії та умови перевезення у маршрутних таксі столиці.

«Я доручив перевірити наявність ліцензій у всіх приватних перевізників, маршрутки яких працюють у Києві, й технічний стан цих транспортних засобів», - йдеться у заяві Кличка, розміщеній на сайті Київської міської державної адміністрації.

Також Кличко розпорядився перевірити, «наскільки умовам ліцензій відповідають умови роботи водіїв, їхній професійний стаж, контроль стану здоров'я водіїв, які виїжджають на маршрути й перевозять пасажирів».

Мер Києва зазначив, що всі несумлінні перевізники повинні бути позбавлені ліцензій. Також він доручив перевірити стандарти роботи й технічний стан комунальних маршруток.

У суботу повідомлялося, що в столиці на вулиці Героїв Дніпра біля зупинки громадського транспорту сталася аварія за участю маршрутки №464, у результаті чого загинула жінка.

Згодом поліція уточнила, що внаслідок наїзду маршрутки загинуло подружжя: жінка і чоловік 1952 та 1953 років народження.

За інформацією ЗМІ, у ДТП загинув полковник запасу СБУ.

У випадку доведення вини водію маршрутки, якого вже затримали, загрожує до 10 років позбавлення волі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: