У Києві поліція затримала молодика, що отримав посилку з наркотиками

У Києві поліція затримала молодика, що отримав посилку з наркотиками
У посилці, яку молодик отримав на пошті, серед одягу правоохоронці виявили пакетики із наркотичними речовинами
Фото: Нацполіція

Чоловіка затримано за зберігання наркотиків

До співробітників карного розшуку Голосіївського управління поліції надійшла оперативна інформація про те, що у поштовому відділенні на вулиці Голосіївській молодик отримав посилку із наркотичними засобами. Правоохоронці прибули на адресу, де зупинили підозрюваного громадянина для перевірки.

Про це повідомляє пресслужба поліції Києва.

Під час обшуку у пакунку правопорушника поліцейські виявили заборонені речовини.

«Серед речей у посилці були заховані пакетики із порошкоподібною та кристалічною речовинами, схожими на наркотики. Все вилучено й відправлено на проведення експертних досліджень. Молодика затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Це - раніше не судимий 25-річний уродженець Донецької області», - розповіла слідча Голосіївського управління поліції Каріна Булгакова.

Слідчим відділом Голосіївського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Фігуранту загрожує до трьох років позбавлення волі. Також правоохоронці встановлюють коло осіб, причетних до незаконного обігу наркотичних речовин.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: