У Києві вночі палала багатоповерхівка: врятовано 27 людей

У Києві вночі палала багатоповерхівка: врятовано 27 людей

Пожежа виникла у загальному коридорі, де зберігалися старі речі

Вогнеборці врятували мешканців двох поверхів за допомогою автодрабини

У ніч на понеділок, 1 жовтня, сталася пожежа у 9-поверховому житловому будинку на вул. Зодчих, 80 у Святошинському районі Києва. Повідомлення про загоряння надійшло до оперативно-координаційного центру Головного управління ДСНС України у Києві о 02:07.

На місце події негайно було направлено рятувальників з найближчих пожежно-рятувальних підрозділів. По прибуттю вогнеборці встановили, що в загальному коридорі на 7-му поверсі виникла пожежа на площі 25 кв. м (горілі старі меблі, речі, 2 холодильники та сміття). Не гаючи часу рятувальники приступили до гасіння пожежі. О 02:55 пожежу було локалізовано, а о 03:28 – ліквідовано, повідомляє прес-служба столичних рятувальників.

Під час гасіння рятувальники врятували з 8-го та 9-го поверхів 10 чоловік за допомогою автодрабини. Також по сходовій клітині було виведено на безпечну відстань 17 осіб.

До гасіння пожежі було залучено 6 одиниць основної та спеціальної пожежно-рятувальної техніки та близько 32 чоловіка особового складу.

Причина виникнення пожежі та збиток з’ясовується правоохоронними органами.

Як повідомлялося, 30 вересня сталася пожежа в житловому будинку на вул. Олени Теліги, 57. Під час ліквідації пожежі у квартирі було виявлено тіла двох чоловіків.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: