У Києві за «мінування» метро чоловіка засудили до чотирьох років в’язниці

У Києві за «мінування» метро чоловіка засудили до чотирьох років в’язниці
Служба безпеки України викрила шість «телефонних терористів» в декількох містах

Зловмисник протягом тижня двічі телефонував на спецлінію 102 та повідомляв про підготовку вибуху на станції метро «Героїв Дніпра»

У Києві «мінувальника» столичної підземки засудили до чотирьох років ув’язнення. Раніше судимий за вчинення аналогічного злочину зловмисник протягом тижня двічі телефонував на спецлінію 102 та повідомляв про підготовку вибуху на станції метро «Героїв Дніпра».

Про це повідомили у відділі комунікації поліції Києва.

Протягом тижня у квітні 2017 року зловмисник двічі телефонував до поліції та повідомляв про замінування станцій столичного метрополітену. Раніше судимий зловмисник, який до цього також «мінував» столичну підземку у 2016 році продовжив розважатися, повідомляючи про підготовку вибуху на станції метро «Героїв Дніпра».

Після ретельних оглядів об’єкта та прилеглої території працівники профільних служб не виявляли небезпечних предметів. А після проведення комплексу оперативно-розшукових заходів затримали «мінера».

З’ясувалося, що зловмисник телефонував із таксофону на вулиці Попудренка. У судовому засіданні обвинувачений повністю визнав свою вину.

Вироком Дніпровського районного суду у місті Києві зловмисника за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 259 (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності) Кримінального кодексу України, засудили до чотирьох років позбавлення волі. 

Раніше повідомлялося, що Служба безпеки України (СБУ) викрила шість «телефонних терористів» в декількох містах. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: