У Києві засудили «мінувальника» метро

У Києві засудили «мінувальника» метро

Чоловік у стані алкогольного сп'яніння повідомив поліції про «мінування» метро Оболонь

Оболонський районний суд міста Києва засудив 24-річного чоловіка на три роки позбавлення волі за повідомлення про «мінування» станції метро. Про це повідомляє прес-служба столичної поліції.

«Анонімний дзвінок у поліцію надійшов у середині лютого. Тоді невідомий повідомив про вибухівку на станції київського метро «Оболонь». На місце події відразу виїхали слідчо-оперативна група територіального управління поліції, співробітники управління поліції в метрополітені, працівники вибухотехнічної служби, кінологи, рятувальники та медики.

Під час обстеження станції метро вхід та вихід пасажирів обмежили. Задля безпеки громадян правоохоронці евакуювали близько 100 чоловік. У результаті перевірки фахівці профільних служб не виявили жодних небезпечних предметів», - йдеться у повідомленні.

Правоохоронці знайшли чоловіка, який подзвонив та затримали його.

Як з’ясувалося, незадовго до анонімного дзвінка 24-річний чоловік знаходився у поліцейському відділку, де на нього склали адміністративний протокол за вчинення насильства у сім’ї. 

Підозрюваний повністю визнав свою провину та розкаявся у скоєному.

«Вироком Оболонського районного суду у місті Києві зловмисника за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 259 (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності) Кримінального кодексу України, засудили на три роки з іспитовим терміном», - уточнили в поліції.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Києві «мінувальника» столичної підземки засудили до чотирьох років ув’язнення. Раніше судимий за вчинення аналогічного злочину зловмисник протягом тижня двічі телефонував на спецлінію 102 та повідомляв про підготовку вибуху на станції метро «Героїв Дніпра».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: