У Києві знову знайшли на смітнику тіло немовляти

У Києві знову знайшли на смітнику тіло немовляти

Тільце дитини було виявлено на Лісовому масиві

У середу, 21 березня, у сміттєвому контейнері на Лісовому масиві в Києві працівники комунальної служби виявили тільце немовляти.

Як стало відомо «Фактам», експерти правоохоронців, які оглянули знахідку на місці, вважають, що це, швидше за все, 3-4-місячний плід. Вже встановлена жінка, яка пояснила, що у неї раптово стався викидень. Шокована подією, вона викинула плід у сміття.

Чи це так, чи викидень був спеціально спровокований, встановить експертиза.

Нагадаємо, 14 березня в сміттєвому контейнері на заводі з переробки вторсировини в Києві було виявлено мертве немовля.

Нагадаємо, 13 березня у сміттєвому контейнері на території заводу з переробки вторинної сировини правоохоронці виявили тіло немовля. У рамках кримінального провадження, розпочатого за фактом вбивства матір’ю новонародженої дитини, слідчий відділ Голосіївського управління поліції проводить досудове розслідування за ст. 117 Кримінального кодексу України.

Під час проведення оперативно-розшукових заходів правоохоронці з’ясували, що сміття привезли від будинку на вулиці Теремківській, 3 Голосіївського району столиці. Встановлено: тіло дівчинки матір викинула у період з 8 до 13 березня.

Зараз столичні правоохоронці проводять усі необхідні оперативно-розшукові заходи, спрямовані на встановлення свідків та очевидців події.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: