У столиці влаштували концерт подяки військовим медикам (відео)

У столиці влаштували концерт подяки військовим медикам (відео)
Серед глядачів концерту були медики, медсестри і пацієнти військового госпіталю
Фото: vechirniy.kyiv.ua

Медики заспівали разом зі симфонічним оркестром

Столичні музиканти влаштували камерний концерт для військових лікарів. Про це повідомляє «Вечірній Київ».

На галявині Національного військово-медичного клінічного центру «Головний військовий клінічний госпіталь» відбувся концерт симфонічного оркестру «Київ-Класик», який виступив разом із солістками-працівницями шпиталю.

Зокрема, лікар Оксана Белозьорова, підполковник медичної служби, заспівала «Чорнобривці». Також виступали медична сестра Алла Павлюкова та радниця начальника центру з гендерних питань Ольга Добровольська. Для них грав симфонічний оркестр «Київ-Класик» під керівництвом народного артиста України, Артиста ЮНЕСКО в ім’я миру Германа Макаренка.

«Символічно, що великий міжнародний проєкт подяки лікарям світу, які мужньо протистоять таким глобальним викликам як пандемія Covid-19, ми розпочинаємо з концерту саме для українських військових медиків. Адже військові лікарі завжди на передовій боротьби з найскладнішими загрозами, відстоюють життя наших військових, і ми прагнемо висловити солідарність, свою шану та вдячність мовою музики», – зазначив Герман Макаренко і додав, що музика лікує душу в той час, коли медики лікують тіло.

Серед глядачів концерту були медики, медсестри та пацієнти військового госпіталю.

Нагадаємо, у столиці завершується спорудження Меморіалу пам’яті загиблим киянам-захисникам України.

До слова, великий оперний театр «Ліцей» в Барселоні провів концерт для рослин. Саджанці посадили на крісла замість людей під час репетиції. Після концерту рослини подарували медикам, які борються з Covid-19.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: