В Києві у маршрутки на ходу відвалилося колесо (відео)

В Києві у маршрутки на ходу відвалилося колесо (відео)

Маршрутні автобуси часто виходять на рейс у незадовільному технічному стані

Сьогодні, 20 червня у Києві стався черговий інцидент із однією з маршрутних автобусів. Так, у маршрутки №580 на ходу відвалилося заднє колесо. Про це повідомляється на сторінці «Київ оперативний» у Facebook.

На запису видно, що жінка-водій маршрутки намагаєтьс поставити на місце колесо.

«Нормальна така маршрутка. Терміново підвищити вартість проїзду, бо щось не те», – йдеться у підписі до відео.

Це вже не перший випадок, коли маршрутні автобуси виходять на рейс у несправному стані.

Крім того, часто водії маршруток працюють у стані алкогольного чи наркотичного сп'яніння. Так, 17 лютого столичні патрульні виявили у водія маршрутного автобуса ознаки алкогольного сп'яніння. Це сталося близько 6 години ранку. Інспектори зупинили вказану маршрутку на Кільцевій дорозі.

24 лютого сталася подібна ситуація. Близько 6:30 патрульні виявили нетверезого водія, який збирався заступити на автобусний маршрут.

Раніше кияни подали петицію, в якій пропонують позбутися маршрутних автобусів на користь муніципального транспорту Києва (автобусів, трамваїв і тролейбусів).

За кілька останніх років столиця закупила 513 одиниць нового рухомого складу громадського транспорту. Зокрема: 139 тролейбусів, 67 трамваїв та 307 автобусів. Так, 2 лютого 2021 року на маршрути в Києві вийшли 15 нових сучасних тролейбусів, які місто нещодавно придбало для оновлення парку громадського транспорту.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: