В очікуванні великого снігопаду комунальники Києва у підвищеній готовності

В очікуванні великого снігопаду комунальники Києва у підвищеній готовності

Міська влада вже звернулася до Міноборони та МВС з проханням про допомогу у разі необхідності

У зв'язку зі складними погодними умовами, які очікуються 17 та 18 березня у столиці, усі профільні комунальні служби міста приведено до максимальної готовності для прибирання снігу. Крім того, міська влада звернулася до Міноборони та МВС з проханням у разі необхідності (за зверненням районних адміністрацій) залучати спецтехніку та особовий склад до прибирання автомобільних доріг, тротуарів, переходів тощо. Про це повідомляє прес-служба КМДА.

Для належної роботи снігоприбиральної техніки столична влада закликає водіїв не паркувати автомобілі на узбіччях доріг і в заборонених для цього місцях. Автомобілі, що заважатимуть розчищати дороги від снігу, будуть переміщені евакуаторами.

Також міська влада переконливо просить киян під час негоди не користуватися особистим авто та, за можливості, надавати перевагу громадському транспорту, особливо для поїздок у центральну частину міста.

Нагадаємо, що за прогнозами синоптиків, 17 та 18 березня в столиці очікуються складні погодні умови: сильні снігопади (вдень 17 березня помірний сніг), хуртовини, на дорогах ожеледиця. Вітер північно-східний, 7-12 м/с, місцями пориви 15-20 м/с. Температура вночі та вдень 5-7° морозу (вночі 18 березня близько 10° морозу).

У зв'язку зі складними погодними умовами, сьогодні, 16 березня, з 19:00 і до понеділка, 19 березня, вводиться режим обмеження в’їзду великовагового та великовантажного транспорту до столиці. 

У разі значного погіршення погодних умов у Києві міська влада рекомендуватиме оголосити понеділок, 19 березня, вихідним днем. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: