Вибух авто у Києві: усі діти стабільні, хлопчику врятували зір

Вибух авто у Києві: усі діти стабільні, хлопчику врятували зір

Хлопчик після операції перебуває у реанімації

Усі четверо дітей, які постраждали від вибуху авто у Києві 14 червня, перебувають у стабільному стані, спостерігається позитивна динаміка.

Про це повідомила речниця лікарні Охматдит Софія Кущ.  

«Вчора у хлопчика була проведена повна реконструкція ока. Зір буде – невисокий, але й за нього ще треба буде поборотись», – повідомила вона щодо 5-річникого Павла.

«Була складна операція на правому оці у хлопчика. На лівому оці краща ситуація», – додала Софія Кущ.

На загоєння Павлику доведеться чекати пів року мінімум. Зараз він ще в реанімації.

«Дівчата вже встають. Їх перевели в звичайну палату. До кінця тижня ще спостерігатимуться у нас у лікарні у динаміці», – додала речниця Охматдиту.

14 червня у Святошинському районі Києва четверо дітей – 5-ти, 11-ти та двоє 8-ми років – залізли в чужу «Волгу» – і там щось вибухнуло.

Найкритичніший стан був у наймолодшого учасника події – 5-річного хлопчика, якому осколки пошкодили внутрішні органи й очі.

Власника «Волги» затримали в Рівненській області. Йому оголосили підозру ст.263(незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) та ст.128 КК (необережне тяжке або середньої тяжкості тілесне ушкодження).

За даними прокуратури Києва, власник «Волги» – колишній військовий – сам залишив в авто вибухівку, яка здетонувала й травмувала дітей.

Святошинський райсуд Києва 16 червня ухвалив узяти власника машини під варту до 12 серпня

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: