Відключення світла на Київщині: «Укренерго» вводить тривалі екстрені обмеження

Відключення світла на Київщині: «Укренерго» вводить тривалі екстрені обмеження
Найближчими днями будуть застосовані більш жорсткі й тривалі відключення електроенергії
фото: з відкритих джерел

Наразі графіки аварійних відключень, які складені напередодні, не актуальні

Енергосистема України зазнала нових пошкоджень через ворожі атаки.  Внаслідок цього в Києві виник дефіцит потужності в розмірі 30% споживання. Щоб не допустити повного знеструмлення столиці та центральних регіонів України, держенергокомпанія НЕК «Укренерго» вводить безпрецедентні екстрені обмеження, повідомили у пресслужбі.

Як повідомляє голова Київської ОВА Олексій Кулеба, необхідно підготуватися до екстрених відключень електроенергії на невизначений термін. «В області продовжуються вимкнення електропостачання. Більш жорсткі й тривалі, аніж раніше. ДТЕК працює над вдосконаленням графіків планових відключень», – написав Кулеба.

Наразі графіки аварійних відключень, які складені напередодні, не актуальні. «На жаль, найближчими днями будуть застосовані більш жорсткі й тривалі відключення. Компанія працює над підготовкою нових, більш зручних графіків, які будуть враховувати поточний стан енергосистеми. Вони будуть оприлюднені на початку наступного тижня. Ми повідомимо про це додатково», – зазначили в «Укренерго».

Як повідомлялося, у Києві екстрене відключення світла триватиме й 28 жовтня. Енергосистема отримала значні пошкодження, тому виник дисбаланс.

Читайте також: Юрій Бойко: Україна зазнала найбільшої у світовій історії терористичної атаки на енергетику

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: