За вихідні на Київщині для медиків і поліції пошили понад 3 тис. масок

За вихідні на Київщині для медиків і поліції пошили понад 3 тис. масок

Колективи навчальних закладів зможуть відшивати до тисячі масок за добу

На потужностях навчально-виробничих закладів у Білій Церкві, Богуславі і Тетієві запущено власне виробництво захисних масок. За минулі вихідні було відшито 3200 засобів захисту.

Про це повідомляє Київська обласна держадміністрація.

У виробництві задіяні викладачі вищеозначених навчальних закладів. Вони долучилися до цієї роботи за власним бажанням. Учні в пошитті масок не беруть участі – всі вони знаходяться на карантині через коронавірус.

З першої партії 2 тисячі масок передано для потреб співробітників поліції, решта 1200 буде направлена в лікарні області.

Найближчим часом до виробництва має долучитися й навчально-виробничий заклад м. Васильків.

При наявності необхідних матеріалів колективи цих навчальних закладів зможуть відшивати до 1000 одиниць масок з марлі та спан-бонду за добу.

Виготовлення масок стало можливим завдяки співпраці влади і бізнесу, а також небайдужим мешканцям Київщини, які надали для цього всі необхідні матеріали.

Нагадаємо, станом на ранок 8 квітня, у Київській області захворювання на коронавірус підтверджено у 120 осіб. Від  випадків Covid-19 померло 5 людей. 

Раніше повідомлялося, що у місті Васильків та місті Богуслав на потужностях навчально-виробничих закладів запроваджено власне виробництво захисних масок.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: