Тарифна політика. Тимошенко розповіла, що РНБО не повинна працювати «пожежною командою»

Тарифна політика. Тимошенко розповіла, що РНБО не повинна працювати «пожежною командою»
Тимошенко не задоволена виконавчою владою та її рішеннями
Фото з відкритих джерел

Погано, коли влада спочатку створює проблему, а згодом береться героїчно боротися зі своїми ж прорахунками

Лідерка «Батьківщини» на сторінці у Facebook відреагувала на обіцянки президента скликати РНБО та «зробити все, аби ціни для людей на електроенергію не піднімались».

«Добре, звісно, що у владі є особистості, здатні прислухатися до конструктивної критики та слідувати порадам», наголосила вона.

Тимошенко підкреслила, що погано, коли влада спочатку створює проблему, а після того, як її тицьнуть носом, береться героїчно боротися зі своїми ж прорахунками.

«Чуйте людей! І тоді зможете одразу ухвалювати правильні рішення. Тоді й українцям житиметься краще, і РНБО займатиметься властивими їй функціями, а не працюватиме «пожежною командою», руками якої намагаються рятувати країну від непрофесійності виконавчої влади», акцентувала увагу Юлія Тимошенко.

Вона додала, що, оскільки РНБО таки збиратиметься, то, може, там одразу і рішення про направлення на потреби людей українського газу та зниження втричі тарифів ухвалять.

Додамо, що нещодавно лідерка «Батьківщини» емоційно звернулася до уряду, написавши у Facebook, що влада не відмовилася від ідеї услід за збільшенням вартості газу підняти ціни й на електроенергію.

Нагадаємо, що партія ВО «Батьківщина» збирається працювати все літо, попри канікули у Верховній Раді.

Депутатка попередила, що її команда «боротиметься за кожен клаптик і не дозволить зігнати людей із землі».

Також Тимошенко анонсувала масові протести по всій Україні. Зазначимо, ЦВК відмовила «Батьківщині» в організації референдуму щодо ринку землі.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: