День єднання. Фірма, якою володіє росіянин, підсвітила будинок уряду за 200 тис. грн

День єднання. Фірма, якою володіє росіянин, підсвітила будинок уряду за 200 тис. грн
Підсвітило Кабмін київське підприємство, яке спеціалізується на діяльності з підтримання театральних і концертних заходів. 
фото: Радіо Свобода

Приватна компанія прикрасила будинок уряду жовтим і синім кольорами

Господарсько-фінансовий департамент секретаріату Кабінету міністрів України заплатив 199,9 тис. грн ТОВ «Зінтеко» за підсвічування будинку уряду кольорами державного прапора України. Про це повідомляє «Главком» з посиланням на ProZorro.

Будинок уряду на три вечори засяяв жовто-блакитним кольором (фото: Радіо Свобода) Будинок уряду на три вечори засяяв жовто-блакитним кольором (фото: Радіо Свобода)

Згідно з договором, підсвідка адмідбудівлі Кабміну у вечірній час тривала протягом 16-18 лютого 2022 року.

Дані з ProZorro. Дані з ProZorro.

За даними бізнес-пошукового ресурсу Youcontrol, столичне ТОВ «Зінтеко» створене у 1997 році. Підприємство спеціалізується на діяльності з підтримання театральних і концертних заходів. Розмір статутного капіталу – 10 тис. грн.

Засновниками і власниками ТОВ «Зінтеко» записані громадянин Росії Олександр Мостаков і українка Ольга Кушпітовська.

Дані Youcontrol Дані Youcontrol

Нагадаємо, указом №53/2022 від 14 лютого президент України Володимир Зеленський започаткував 16 лютого 2022 року (саме цю дату на Заході називали днем ймовірного вторгнення Росії в Україну) нове свято День єднання українців.

14 лютого Кабмін видав розпорядження, яким затвердив план заходів з нагоди Дня єднання. Зокрема, першим пунктом заходів передбачалося забезпечення підняття державного прапора України на адміністративних будинках в усіх населених пунктах, виконання о 10.00 державного гімну України, підсвічування у вечірній час адміністративних будинків кольорами державного прапора України.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: