Дружина Каденюка розказала, які жахи звалилися на неї після смерті космонавта

Дружина Каденюка розказала, які жахи звалилися на неї після смерті космонавта
Віра Каденюк боїться виходити на вулицю через погрози першого сина космонавта
Скріншот фото: відео «Життя відомих людей»

Леонід Каденюк пішов із життя 31 січня 2018 року

Дружина льотчика-випробувача, першого і єдиного космонавта незалежної України Леоніда Каденюка Віра Каденюк розповіла, наскільки складним є життя після його смерті. Деталі жінка озвучила в програмі «Життя відомих людей» на каналі 1+1.

Наразі її спільну з Каденюком дворівневу квартиру, яка розташована в центрі Києва, хоче відібрати перший син космонавта – Володимир.

Віра Каденюк живе в помешканні з іншим сином – Дмитром, якого подружжя виховувало разом. Жінка перебуває у страху та боїться вийти на вулицю.

«Через два місяці після смерті Льоні задзвонив телефон. Я зняла трубку: «Це Володя. Віро Юрієвно, а як ми будемо ділити майно»? Я відповіла: «Володю, яке майно? У нас лише квартира», – розповіла вдова Каденюка.

За її словами, після цього почалися постійні дзвінки з погрозами, а на її сина Дмитра, навіть, було здійснено напад. Наразі ситуація дуже складна, Віра Каденюк у справжньому відчаї.

Нагадаємо, Леонід Каденюк пішов із життя 31 січня 2018 року на 68-му році життя у Києві. Поховали його на Байковому кладовищі в районі центральної алеї, де покояться футбольний тренер Валерій Лобановський і актор Богдан Ступка. Главком писав, як прощалися із Каденюком.

В Україні з'явилася перша вертикальна банкнота, присвячена Леоніду Каденюку. У 2020 році відкрили пам’ятник на його могилі.

Леонід Каденюк 1997 року здійснив політ на американському космічному шатлі «Колумбія» (місія STS-87) у складі міжнародного екіпажу. Український космонавт-дослідник виконав широкий спектр робіт у межах спільного українсько-американського експерименту, завданням якого було дослідження впливу мікрогравітації на ріст і розвиток вищих рослин.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: